CalaisTurbo New Tags
User Name: Password:

Go Back   calaisturbo.com.au > calaisturbo.com.au > VL Turbo Discussion
Oz Drive - Driver Education

Reply

 

Thread Tools
Old 20-02-18, 18:52   #1
high_comp
Player
 
Join Date: 20-03-08
Location: QLD, the borough
Car: high comp vl calais turbo
Trader Rating: (0)
Injector issues power on both sides

Hi guys

I am starting to pull my hair out with this bloody Calais
But I guess we all love the ups and downs of owning a VL

My car has been sitting for around 3 years while I have been doing bits a pieces on

I had been starting it regularly but havenít tried for around 6 months and now it wonít start

I have spark because it will run on good old start ya barsted

So I went looking at my injectors

First off I have fuel so thatís not an issue

When I connect my battery I have 12v on both wires at the injectors
And with a multimeter attached I have no change while cranking

I have read a bit about some sort of diode in the earth wire but canít find it
And some say it is the reverse polarity relay
But I have no idea how to test this

Please help

Can someone tell me if 12v on both wires is normal or not

Not sure what else this could be
I have changed to another computer and did the same thing

Couldnít be the Cas because it runs with spray

Anyone got any ideas?
high_comp is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +10. The time now is 19:49.


Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.
Ad Management plugin by RedTyger