CalaisTurbo New Tags
User Name: Password:

Go Back   calaisturbo.com.au > Technical > LPG GAS Specific
LSX Garage - Performance has a new home...

Reply

 

Thread Tools
Old 26-02-11, 17:17   #1
Borci88
Always Planning.
 
Borci88's Avatar
 
Join Date: 18-05-09
Location: Melbourne, -
Car: VL SL
Trader Rating: (4)
Wont boost under load

Hey guys got a slight problem after I've turbo'd my VL. It's running straight gas on a Sprint Gas system. It doesn't have any problem hitting 5psi in first gear but if I floor it in second I have to be over 2500rpm for it to boost and even then it hesitates once, it bogs down as if its not getting enough fuel and my AFM gauge reads below detonation to the point where the car doesn't want to run, anytime I go up a hill I will lose 10/20kmh just because I cant put the foot down and generally end up putting it back into 2nd at 60kmh and since it is over 2500rpm it will boost back up to 80 and I can cruise on that for a little bit, the power valve has been changed to incorporate a manual valve and also the electronic stepper motor with the 4 pins on it. Does anyone know what could be causing it to go sometimes and sometimes it wont?
Borci88 is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +10. The time now is 00:39.


Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.
Ad Management plugin by RedTyger